sâmbătă, 22 mai 2010

Jocuri browser

Jocurile browser au inceput sa fie foarte populare. Nu necesita instalare, sunt destul de interesante si le poti juca cand esti la serviciu, cand esti la scoala. E un mod destul de bun de a-ti ocupa timpul.

Eu joc Triburile (un joc de strategie) si Strada66 (bande,mafie, droguri etc).

Triburile e cam greu deoarece trebuie sa ai o strategie ca sa poti creste in puncte si in sate. La inceput ai un mic sat pe care trebuie sa il cresti. La un moment dat, o sa ai curte nobila, creezi nobili si cuceresti alte sate. Insa nu trebuie sa uiti de armata. Daca un sat are 900 de pct, are trebuie sa aiba in jur de 900 din fiecare (lance,spadasini,topoare,spioni,cavalerie usuoara, cavalerie grea etc). Cu toate astea, un joc destul de interesant!

Strada66 e relativ usor daca stii cum sa faci bani. Prima data esti "Copil". Incepi sa furi, sa cumperi piese de calitate (femei) si asa iti faci banii. Dupa ce treci de stagiul asta, vinzi droguri, dai spargeri si faci crime. Cel mai mare rang este Cappo Di Tutti. Cand ajungi la acel rang, deja jocul devine un joc foarte simplu. Doar ataci si gata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu